Carl, Christ, Debbie, Gert, Lien, Rani, Rudi, Tanja en Tina

Lien

Maak kennis met Lien Landuyt , ze is ook al enkele jaren vaste waarde bij Lutika. Ze begon bij ons als “Tiger”, en speelde nadien zeer uiteenlopende rolletjes. Ze voelt zich steeds meer in haar sas op het podium.
Dit jaar zie je Lien in Kamer te huur verschijnen als fotomodel, jawel!
Wie dat niet wil missen, zeker kaartje kopen en langskomen op 1 van onze 5 voorstellingen!

Tina

Vandaag is het de beurt aan onze voorzitster, Tina, om zich voor te stellen!

“Hallo allemaal
Als voorzitster van Lutika 2000 kruip ik ook dit jaar weer mee op het podium. Ik kan het niet laten! Die microbe heb ik geërfd van mijn oma Rachel, bij wie ik samen bij de KVLV van Goetsenhoven voor het eerst op de planken stond.
Ik ben haar tot op de dag van vandaag nog steeds super dankbaar voor het doorgeven en delen van deze passie. Ook al is ze er in persoon niet meer bij, toch speel ik elk jaar speciaal voor haar.
Ze was (en is!) super fier op haar en enige kleindochter en kwam mee naar elke repetitie en opvoering en was mijn trouwste supporter en onze mascotte. Ook zij zou dit jaar eens goed lachen met mijn personage, Trees, een volgzaam, sloom vrouwtje, dat alles doet voor haar gezin. Behalve wat dat laatste betreft heeft Trees het omgekeerde karakter van dat van mezelf. Maar juist daarom is dit zo leuk om te spelen.
Hopelijk genieten jullie allemaal mee; wij genoten alvast met de voorbereiding. En of Trees zo volgzaam blijft ontdekken jullie maar zelf in Kamer te huur!
Tot dan!
Tina”

Carl

Tromgeroffel voor onze Carl Eykens!

Of moeten we zeggen, Jef?
Dit jaar toont hij weer het beste van zichzelf als hoofd van het gezin Janssens. Daarnaast is hij ook altijd een grote hulp als er advies gegeven moet worden over het decor of als er gelachen en gezeverd wordt 😉 Een super teamlid van de Lutika-familie dus!

U heeft misschien al opgemerkt dat zijn dochter Rani ook meespeelt sinds vorig jaar, het kan geen toeval zijn, toneelspelen zit duidelijk in de genen!

Applaus voor onze Carl!

Rani

Tijd om weer een van onze topvrouwtjes voor te stellen!

Ons Rani is de jongste snuit van de groep, maar hoort er volledig bij en we zouden haar gouden hart en mooie glimlach niet meer kunnen missen! Hier is ze dan!

“Hallo beste allemaal!
Jullie kennen mij misschien nog als Joyce, het meisje dat vorig jaar aanpapte met de knecht. Dit jaar pap ik met niemand aan, mijn excuses hiervoor, dat laat ik nu over aan anderen. Mijn personage Tineke treedt wel uit haar comfortzone. Echt waar, hoor.

Ben jij ook benieuwd naar wat dat allemaal gaat geven? Kom dan zeker kijken! Tineke en ik kijken ernaar uit om jullie eind november te verwelkomen in Goetsenhoven!”

Debbie

Ook dit jaar stellen we graag alle spelers aan u voor!

Aangezien zij vorige week ocharme (of niet ocharme??) zonder stem zat, laten we haar nu de spits afbijten. Op de foto ziet u Debbie al, zoals ze is, duidelijk weer iets aan het uitsteken!

“Liefste Allemaal,
U kent mij misschien nog van vorig jaar toen ik gewapend met mijn bus javel op de planken stond om iedereen zijn nest op te kuisen. Ook dit jaar ga ik als buurvrouw Anja serieuze varkentjes moeten wassen, dan wel van een andere soort… 

Ons Anja is een goeike, ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar wel een enthousiaste madam.

Ikzelf ben nu een kwarteeuw, heb absoluut geen zittend gat, wel een creatieve geest, en omring mij graag met goeie mensen.

Kom dus kijken in november en ontmoet al een heel pak van die topmensen waar ik zo graag bij vertoef!

Xxx Debbie”