Sandra, Bart, Carl, Tina, Lien en Tania

Tanja Niesten

Mijn naam is Tanja Niesten. Ik ben 46 jaar en moeder in een samengesteld gezin van 4 kinderen. Ik speel reeds toneel vanaf mijn 18de en heb bij verschillende gezelschappen gespeeld, evenals stukken zelf geschreven. Ik ben even gedurende 5 jaar inactief geweest en blij dat ik mijn oude passie weer kan ophalen.

Je kan mij het best typeren als bezige bij, met tal van hobbies en passies.

Oorkonde 25 jaar actrice (2015)

Lien Landuyt

“You musn’t be be afraid to sparkle a little brigther, darling”

luidt de slagzin van Lien uit Linter. En wees maar zeker dat zij straalt! Haar man en twee lichtjes Sam en Eva zorgen daar in de eerste plek voor, maar ook samenzijn met vriendinnen of wegzinken in een goed boek doen Lien deugd. Al verscheidene jaren maakt deze brunette deel uit van Lutika en is zij een vaste waarde!

Waarom komen kijken? “Om een hele groep fijne mensen op en naast de planken bezig te zien moet je bij ons zijn… De synergie zit helemaal goed, de lachspieren worden op de proef gesteld en we garanderen iedereen een lekker ontspannen avondje uit!”

Tina Billen

Als voorzitster van Lutika 2000 trek ik al een aantal jaren aan de spreekwoordelijke kar van onze toneelvereniging.  En ik ben fier op onze vriendengroep!

Ik ben fier op wat we in al die jaren bereikt hebben, fier op wie we geworden zijn, fier op onze voorstellingen! Ook dit jaar zullen we er weer staan.

 

In het dagelijkse leven zweer ik bij:

“You say it best when you say nothing at all!”

Maar op toneel verander ik in een durfal die voor weinig rollen terug deinst.

 

Hopelijk zien we mekaar eind november voor een van onze opvoeringen!  OC De Koepel in Goetsenhoven is dan the place to be!

Tot dan!!!!

 

Oorkonde 15 jaar Voorzitster (2015)

Carl Eykens

Carl Eykens is de naam
Toneelspeler is mijn faam

Ik spendeer ook mijn tijd aan het decor bouwen
en op de scene ben ik een heuse liefhebber van vrouwen

Dit jaar speel ik de knecht
en naart schijnt doe ik dat niet slecht

Ik nodig jullie dus graag uit
en roep ook heel luid…

KOM DAT ZIEN EN LACH MET ONS MEE
WANT LUTIKA IS DIK OKE!