Onze Rudi! Proficiat!

Rudi Moens heeft op Valentijn zijn vrouw voor een tweede keer ten huwelijk gevraagd op de trappen van het Marktcafé in Tienen. Na een spectaculaire flashmob met de meisjes van dansschool Dans-je-Fit ging hij door de knieën.

Rudi gaat op één knie zitten en vraagt met veel omstaanders zijn Debbie ten huwelijk. - Baert Marc
Rudi gaat op één knie zitten en vraagt met veel omstaanders zijn Debbie ten huwelijk. – Baert Marc

Rudi Moens is nochtans al vijftien jaar getrouwd met Debbie Imbrechts, maar hij had haar indertijd niet op een romantische wijze ten huwelijk gevraagd. Daarom wilde Rudi het moment nog eens overdoen. Op de trappen van het Marktcafé, met de carnavalkermis op de achtergrond, ging hij door de knieën met een ring. “Ik vond Valentijn een goed moment om mijn vrouw opnieuw ten huwelijk te vragen”, vertelt Rudi. “Ik ben in de dansschool Dans-je-Fit, wel anderhalve maand mee gaan oefenen, om mee te kunnen doen aan de flashmob voor mijn vrouw.”

Een twintigtal meisjes van de dansschool daagde plots op uit het niets, terwijl Debbie met een smoes naar het café gelokt was. De danseressen zetten hun beste beentje voor op de tonen van ‘I think I wanna marry you’ van Bruno Mars. Op het einde van de act sprong Rudi tussen de meisjes om verder mee te dansen. Bij Debbie vloeiden de traantjes. “Dit was super en origineel”, zegt ze emotioneel. “Ik wist er absoluut niets van. Hij heeft mij naar hier gelokt om met mijn mama iets te gaan eten. Een geweldige ervaring, veel romantischer dan zijn eerste aanzoek.” De dochter van het koppel uit Bost, Imani Moens, danste ook mee met de flashmob. “Ik vond het reuze om dit voor mama en papa te kunnen doen. Ik wil later ook zo gevraagd worden”, aldus een dolgelukkige Imani. (HCH)